WoningNet

WoningNet WRB live in Drechtsteden en Groningen!

26 februari 2020

WoningNet WRB live in Drechtsteden en Groningen!

En dat is twaalf en dertien!

In de eerste twee maanden van dit jaar zijn de regio’s Drechtsteden en Groningen overgegaan op het nieuwe WRB-systeem van WoningNet. Hiermee staat de teller op dertien regio’s die nu met het nieuwe WoningNet WRB werken. De implementaties verliepen succesvol en de samenwerking met de klanten was goed.

WoningNet WRB live in Groningen

 

WoningNet WRB live Drechtsteden

Wij zijn er bijna, maar nog niet helemaal!
WoningNet is de afgelopen twee jaar bezig geweest met het implementeren van WoningNet WRB bij al haar klanten. Nu regio’s Drechtsteden en Groningen over zijn gegaan op WoningNet WRB komt dat traject bijna tot een eind. Volgende week dinsdag zal ook Woonstichting Wierden en Borgen live gaan met WoningNet WRB en als laatste Studentenwoningweb. Daarmee komt ons implementatietraject tot een eind. Uiteraard blijven wij WoningNet WRB doorontwikkelen.

WoningNet WRB: het nieuwe en slimme WRB-systeem van WoningNet
WoningNet WRB is een uniform systeem dat naadloos aansluit op de processen van woningcorporaties voor de selectie en sortering van woningzoekenden. In het systeem zitten wet- en regelgeving en andere selectiecriteria. Je hebt op elk moment inzicht in de stand van zaken en welke acties er nog uitgevoerd moeten worden. Het systeem is in samenwerking met de corporaties ontwikkeld en kan door alle corporaties gebruikt worden. Het wordt continu uitgebreid met nieuwe functies en features.

Meer weten over het nieuwe WoningNet WRB? Lees WoningNet WRB – next level in woonruimtebemiddeling.

Wil je weten wat wij voor jouw regio kunnen betekenen?