Werken bij WoningNet

Een dak boven je hoofd is een van de eerste levensbehoeften. Maar de woningen liggen niet voor het oprapen. Een passende woning voor iedereen dat is onze ambitie. Wij zijn sterk in IT, met wortels diep in de huurwoningmarkt. Hiermee kunnen wij er zijn voor woningcorporaties en voor woningzoekenden. Bijdrage leveren aan onze ambitie?

Wat maakt ons leuk?

WoningNet heeft een prettige en informele werksfeer. De werktijden zijn flexibel en je hebt een persoonlijk opleidingsbudget. Daarnaast ga je werken met missie gedreven collega’s met een Agile werkwijze, die werken aan uitdagende projecten. Bij WoningNet is er genoeg ruimte voor plezier (waaronder toffe bedrijfsuitjes, etentjes, een zomer event, kerstmarkt en borrels).

Wil je een indruk? Check ons filmpje.

Wij horen graag van je.

Heb je vragen? Wij vinden het leuk om van je te horen. Stuur een WhatsApp bericht of bel.

Een passend huis voor iedereen. Dat vind jij ook belangrijk toch?

Een dak boven je hoofd is een van de eerste levensbehoeften. Daarom is onze ambitie: een passende woning voor iedereen.. Wij zijn zelf geen woningcorporatie en verhuren ook geen woningen. Ons vak is woonruimteverdeling. Met onze kennis, technologie en enorme hoeveelheid data doen wij er alles aan om die ambitie werkelijkheid te laten worden. Namens een groot aantal woningcorporaties in Nederland brengen wij zo vraag en aanbod bij elkaar. Wij doen dit met een energiek team van 150 betrokken collega's. We zeggen het zoals het is en we vertrouwen elkaar. Met de handen uit de mouwen gericht op vernieuwing binnen een sterk bewegende woningmarkt. En daar hebben we nog plezier in ook! Wil jij hier een bijdrage aan leveren?

Maak kennis met ons ICT team