Evenement is verlopen

Demosessie Voorrangssysteem

Tijd: Evenement is verlopen

Over dit evenement

Woningzoekenden die dringend op zoek zijn naar een woning, of een speciale woning nodig hebben, kunnen hiervoor een urgentie of een indicatie aanvragen bij hun gemeente. Dit is vaak ingewikkeld en tijdrovend, voor de woningzoekende en de gemeente. Om dit proces te ondersteunen heeft WoningNet in samenwerking met Het Vierde Huis een slimme digitale oplossing ontwikkeld: het Voorrangssysteem.

 

Wij laten je graag kennismaken met de mogelijkheden én voordelen van het Voorrangssysteem voor gemeenten, woningcorporaties en woningzoekenden. In een live demo laten wij stapsgewijs zien hoe het systeem voorrangsprocessen efficiënt en veilig ondersteunt. Er is volop ruimte om jouw vragen te stellen aan de productspecialisten van WoningNet en de adviseurs van Het Vierde Huis. Ook kun je praktijkervaringen uitwisselen met vakgenoten van gemeenten of corporaties.

 

WoningNet & Het Vierde Huis heten je graag van harte welkom bij deze online demosessie.

 

Wat is het Voorrangssysteem?
Het Voorrangssysteem helpt gebruikers de logische stappen te nemen die een voorrangsaanvraag binnen een gemeente moet doorlopen. Alleen betrokkenen die op een bepaald moment iets met de aanvraag moeten doen krijgen toegang. Het maakt papierwerk en omslachtige processen overbodig. Van aanvraag tot afgifte van urgenties: met de Urgentiewijzer en het Voorrangssysteem is het hele proces digitaal. Dat is veilig, snel en vermindert de kans op fouten. Bekijk hier een korte introductie: Voorrangssysteem

 

Voor wie is deze demosessie?
Wij nodigen beleidsmakers, beleidsmedewerkers en uitvoerenden die actief zijn met urgentiedienstverlening bij gemeenten of corporaties van harte uit om aanwezig te zijn. Hebben collega’s belangstelling om het event ook bij te wonen? Zij zijn natuurlijk van harte welkom!

 

Reserveer de datum!

Donderdag 24 november 2022 09:30 – 11:30 uur

 

Meld je nu aan!

Wil je alvast een plaats reserveren? Je kunt je hieronder aanmelden. Deelname is gratis.
Je ontvangt enkele weken voor de bijeenkomst een deelnamebevestiging met uitnodiging voor een Teams-vergadering.

 

Heb je nog vragen, stuur dan een e-mail naar communicatie@woningnet.nl.

 

Graag tot ziens bij WoningNet!

 

Ja, ik meld mij aan