WoningNet

En dat is zes en zeven! Regio’s Midden-Holland en Gooi en Vechtstreek over op WoningNet WRB

3 juni 2019

En dat is zes en zeven! Regio’s Midden-Holland en Gooi en Vechtstreek over op WoningNet WRB

De afgelopen weken is WoningNet WRB in twee regio’s geïmplementeerd: Midden-Holland en Gooi en Vechtstreek.

Op weg naar WoningNet WRB: hoe werkt dat eigenlijk?

Om er voor te zorgen dat corporaties aan de slag kunnen met WoningNet WRB, start zes tot acht weken voorafgaand aan een livegang de implementatieperiode. In deze weken bereiden we corporaties voor om na livegang zelfstandig aan de slag te kunnen met WoningNet WRB. Dit doen wij niet alleen, maar in samenwerking met een vertegenwoordiger (key user) van elke corporatie in de regio. De implementatieperiode staat geheel in teken van oefenen met WoningNet WRB in de demo-omgeving, vragen stellen en feedback geven. Bij voldoende vertrouwen geven de corporaties een GO om live te gaan met WoningNet WRB.

Foto: WoningNet viert livegang WoningNet WRB in regio Gooi en Vechtstreek!

 

Wij genieten volop van dat vertrouwen 

WoningNet is – met de livegang van regio Midden-Holland en Gooi en Vechtstreek – op de helft van de totale implementatie bij haar klanten. Wij leren ontzettend van elke implementatie. Hierbij houden onze klanten ons scherp en stellen zij goede vragen. Door met die feedback aan de slag te gaan, wordt elke implementatie beter. Daarom is het ook fijn om te zien dat onze klanten deze groei ervaren en enthousiast zijn over het nieuwe systeem. Zo vertelt key user Sheila Lantveld van Mozaïek Wonen in Gouda:

“Ik ben écht enthousiast over de manier waarop je werkt binnen het WRB. Het is gewoon heel logisch. Je wordt er echt doorheen geleid. (..)”

Ook bedankt Ger van Doorn (coördinator verhuur Woonpartner Midden-Holland) WoningNet voor de geboden efficiency tijdens de implementatie, het bijeen brengen van de verschillende partijen in de regio en de aandacht die hij ervaren heeft vanuit WoningNet voor de relatief ‘kleine’ regio Midden Holland.

Foto: livegang WoningNet WRB bij Woonpartners in Midden-Holland

Rozengeur en maneschijn?

Bij WoningNet zijn wij toegewijd om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen met het nieuwe WoningNet WRB. Onze dienstverlening houdt daarom niet op na de livegang van WoningNet WRB in een regio. Daarom start na livegang de nazorgperiode, waarin corporaties kunnen aangeven waar zij tegen aanlopen. Wij monitoren deze feedback en blijven om die reden doorontwikkelen.

What’s Next 

De aankomende twee weken gaan regio Utrecht en Almere over op WoningNet WRB. Wil je meer hierover weten? Houd dan onze website en LinkedIn-pagina in gaten!