DĀK

De ervaring die woningzoekenden willen.

Neem contact op voor een demo
DĀK

Sneller een passende woningmatch

Je wilt het zoeken naar een woning zo makkelijk mogelijk maken voor woningzoekenden. Met de DĀK-app reageren woningzoekenden waar en wanneer ze willen op woningen, en verhuur je sneller je bezit. Dat scheelt leegstand, tijd én geld!

Realistische verwachtingen, succesvolle verhuur

Woningzoekenden en woningen nóg beter bij elkaar te brengen, dat kan met DĀK! Je wilt het zoeken naar een woning zo makkelijk mogelijk maken voor woningzoekenden. Hoe je je woningaanbod aanbiedt, is hierbij essentieel. De DĀK-app zorgt voor betere verhuisprocessen, vlotte doorstroming en minder leegstand:

Door DĀK kunnen verhuurprocessen snel tot stand worden gebracht. Dit zorgt voor betere doorstroming, want woningen staan minder lang leeg. Het resultaat: tevreden huurders, de woningmarkt in beweging, en lagere kosten. Het werkt bovendien naadloos samen met het woonruimtebemiddelingssysteem WoningNet WRB en is voorbereid op regio-overstijgend aanbod.

DĀK is samen met échte woningzoekenden ontwikkeld. Met de mobiele app reageren woningzoekenden gemakkelijk en snel op het woningaanbod van corporaties. Daarna houdt de app ze op de hoogte over de voortgang van het proces: van aanvraag tot hun plek op de wachtlijst en de uiteindelijke aanbieding. Woningzoekenden krijgen steeds een melding als ze informatie moeten aanleveren, waardoor er geen tijd verloren gaat. Informatie komt sneller binnen bij de corporatie, processen kunnen direct in gang worden gezet en de doorlooptijd is veel korter.

Het complete aanbod onder één DĀK

0

Het zoeken naar een passende woning is niet voor elke woningzoekende even gemakkelijk. Daarom heeft WoningNet DĀK ontwikkeld. DĀK is het nieuwe digitale aanbod kanaal dat het zoeken naar een nieuwe huurwoning heel eenvoudig maakt. Met DĀK maken we ingewikkelde processen menselijk en houden we woningzoekenden goed op de hoogte van hun kansen.

Neem contact op voor een demo

De voordelen van DĀK voor jouw corporatie

  • Kortere reactie- en afhandeltijd Reacties op woningen komen via de app binnen 5 uur binnen, in plaats van een paar dagen die het duurt via de website.
  • Vermindering leegstand Snellere processen zorgen voor meer doorstroming en minder leegstand. Dat helpt de woningmarkt, én zorgt voor besparing.
  • Hoge klanttevredenheid Reacties van woningzoekenden worden sneller verwerkt, ze weten sneller waar ze aan toe zijn. DAK scoort een 4,2 uit 5 in de app store.
  • Veiligheid verzekerd De app voldoet aan alle strenge eisen op het gebied van performance, veiligheid en wet- en regelgeving.

Benieuwd naar DĀK?

Hester Koopen