WoningNet - Het Vierde Huis

Collectieve inzet voor een frisse aanpak van woonurgentie

16 augustus 2023

Na het succes van vorig jaar organiseert Het Vierde Huis dit jaar opnieuw een Kennissessie. Je bent van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen. Het thema Woonurgentie staat centraal, waar zij zullen zorgen voor een divers programma waar inspirerende sprekers vanuit verschillende perspectieven hun visie delen over de rol van gemeenten en corporaties in urgentiedienstverlening.

Op donderdag 9 november 2023 zullen boeiende sprekers vanuit diverse perspectieven hun inzichten delen over de cruciale rol van gemeenten en woningcorporaties in urgente dienstverlening. Dit evenement belooft een vernieuwend programma met praktijkverhalen en ideeën om jouw eigen vooruitgang te bevorderen. Bovendien biedt het volop gelegenheid om te netwerken.

Het Vierde Huis is druk bezig met het samenstellen van het programma. Verwacht interactieve workshops, sprekende praktijkverhalen en nieuwe ideeën om zelf vooruitgang te boeken. De eerste evaluatie van het puntensysteem van de regio Amsterdam staat op het programma. Bovendien is er volop gelegenheid om te netwerken en is het wellicht – met het oog op de Regiewet van 2024 – voor uw gemeente ook interessant om te horen hoe collega-gemeenten hiermee omgaan.

Mis het niet!
Wil je alvast een plaats reserveren? Je kunt je aanmelden via deze link.
Deelname is gratis.

Het Vierde Huis organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met WoningNet.