WoningNet

Beursnieuws

30 augustus 2019

Beursnieuws

Op donderdag 26 september staat WoningNet op de beurs van Corporatieplein in Expo Houten. Het thema van de beurs is: Digitalisering en optimalisering.

De woningmarkt op slot

De woningmarkt zit op slot, we horen het overal om ons heen. De druk om doorstroming van huurders te bevorderen is voelbaar. We zien dat woningcorporaties experimenteren en onderzoeken hoe je naast inschrijfduur, andere criteria kunt gebruiken als toewijzingscriterium.

Stel ons lastige vragen

Het thema digitalisering en optimalisering sluit naadloos aan op het werk van WoningNet. Ze zijn het middel waarmee we de doelen van onze klanten bereiken. Stel ons lastige vragen en wij verdiepen ons in het probleem.

Kennis delen en inzichten

In onze stand vertellen we in 2 kennissessies meer over onze inzichten en ervaring:

  1. Over het inzetten van eigen data om zo slimme verhuisketens te genereren die zorgen voor doorstroming van je huurders.
  2. En we laten zien wat ons nieuwe WoningNet woonruimtebemiddelingssysteem (WRB) voor klanten doet en wat het voor het werk van corporatiemedewerkers kan betekenen.

Woningcorporaties gebruiken WoningNet WRB om aan een bredere doelstelling te voldoen, niet alleen om doorstroming te bevorderen, maar ook voor tevreden huurders.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Kom dan langs op standnummer 46.